För dig som vill veta mer om Roulette

Din guide till roulettespelet

Inte många spel är helt beroende av att man har turen med sig som rouletten är, det handlar om att välja rätt nummer innan den lilla bollen far ner i hjulet och börjar snurra. Vart bollen sedan hamnar avgör om man vinner eller ej och beroende på hur mycket pengar du har satsat på just din siffra så kan du antingen vinna eller förlora stort. Inte mycket skicklighet finns i spelet utom magkänslan och lyckan. Däremot är det viktigt att kunna reglerna för att avgöra hur mycket du kommer att vinna om bollen faktiskt hamnar på ditt nummer, på Casinosidan.com står det att utdelningen för att spela ett inside bet på ett enkelnummer är 35 gånger 1 och därefter sjunker det beroende på hur många marker och hur högre oddsen blir för dig att vinna, även placeringen spelar roll, tänk på detta:

  • Om ni ska spela och vill öka era chanser så är det en bra idé att välja fler nummer, tänk dock på att vinsten blir lägre men att det i alla fall kan bli en vinst.
  • Om du känner att du kan satsa högt och vill vinna stort så är det bäst att köra enkelnummer.
  • Undvik amerikansk roulette då det sänker dina chanser till vinst
  • Satsa inte mer än vad du har råd att satsa och tänk på att sätta ett system i rullning, exempelvis ett Matingales Spelsystem. Glöm dock inte din egen magkänsla och ditt förnuft.